Kuinka poistan tähden veneestä suosikiksi?

Voit poistaa suosikkimerkityn veneen seuraavasti.

1. Siirry "Oma Skippo" -välilehdelle

2. Napsauta tähteä valikossa

3. Seuraamasi veneet on lueteltu tässä, ja niiden oikealla puolella on sininen tähti

4. Napsauta sinistä tähteä poistaaksesi valinnan

5. Etsi toinen käyttäjä, veneen nimi, MMSI tai kutsumerkki.

6. Voit tallentaa veneen suosikiksi napsauttamalla tähteä suoraan hakutulosluettelosta.

7. Jos haluat saada lisätietoja veneestä ennen kuin tallennat sen suosikiksi. Napsauta veneen nimeä.

8. Napsauta lopuksi oikeassa yläkulmassa olevaa tähteä

9. Kun vierität alas ja palaat profiiliisi "My Skippo", tähdellä merkityt veneesi ovat nyt luettelossa.

10. Kartta-asetusten "Suunnittelu"-välilehdellä voit suodattaa pois nähdäksesi vain suosikkisi.

11. Valitse suodatus napsauttamalla "Lisää" kohdassa "AIS- ja Skippo-veneet".

12. Kun olet valinnut mitkä veneet haluat nähdä kartalla, klikkaa "Näytä kartalla".