Kuinka usein sovelluksen merikartta päivitetään?

Merikartat Skippo-sovelluksessa päivitetään yleensä kaksi kertaa vuodessa varmistaakseen, että sinulla on pääsy uusimpiin ja tarkimpiin tietoihin. Voit tarkistaa, milloin merikartat viimeksi päivitettiin, seuraamalla näitä vaiheita:

Avaa Skippo-sovellus laitteellasi. Siirry valikkoon: Mene sovelluksen päävalikkoon. Etsi 'Tiedot': Vieritä alas valikossa, kunnes löydät 'Tiedot'-osion tai -painikkeen. Tarkista päivityspäivämäärä: Tieto-osiossa on tiedot siitä, milloin merikartat viimeksi päivitettiin.