Miten polttoainehinnat päivitetään meriasemilla?

Polttoainehinnat meriasemilla Skippon sovelluksessa päivitetään sovelluksen käyttäjien toimesta. Jos vierailet meriasemalla ja huomaat, että polttoainehinnat eivät vastaa sovelluksen ja pumpun hintaa, voit helposti päivittää nämä tiedot suoraan sovelluksessa.

Noudata näitä ohjeita päivittääksesi polttoainehinnan sovelluksessa:

1. Siirry "Suunnittele" -välilehteen.
  2. Etsi meriasemaa hakukentästä tai etsi meriasema merikartasta.
  3. Jos et näe meriasemia kartassa, tarkista kartta-asetuksista, että kiinnostavat kohteet ja erityisesti "Meriasemat" ovat päällä.
  4. Napsauta sinistä kuvaketta saadaksesi lisätietoja meriasemasta.
  5. Napsauta "Päivitä hinta" -painiketta.
  6. Valitse sitten, haluatko päivittää diesel- tai bensiininhinnan. Voit valita päivittää molemmat. Tallenna napsauttamalla "Tallenna".

Hyvin tehty! Olet nyt päivittänyt hinnan meriasemalla.