Miksi sovellus näyttää joskus virheellisen sijainnin?

Jos Skippos-sovellus näyttää virheellisen sijainnin, jossa veneesi esimerkiksi näyttää purjehtivan maalla, se voi johtua GPS-signaalin ongelmista. Tässä selitämme yleisimmät syyt ja annamme vinkkejä ongelman ratkaisemiseksi.

Yleisimmät syyt:

1. Laite rajoitukset: Vanhemmilla matkapuhelimilla tai tableteilla ei ehkä ole todellista GPS:ää, ja ne saattavat sen sijaan käyttää mobiilimastoja sijainnin laskemiseen, mikä voi johtaa epätarkkuuksiin maaston perusteella.

2. Heikko yhteys: Pelkästään Wi-Fi

käyttö sijainnin määrittämiseen voi olla riittämätöntä. Varmista, että laitteessasi on aktiivinen matkapuhelinverkkokortti.

3. Estynyt GPS-signaali: Esineet, kuten rakennukset, korkeat puut tai vuoret, voivat estää GPS-satelliittien signaalin.

4. Tekniset rajoitukset: GPS-teknologia ei ole virheetön, ja tarkkuus voi vaihdella, erityisesti alueilla, joilla on huono satelliittikattavuus.

5. Häiriöt: Läheiset elektroniset laitteet voivat häiritä GPS-vastaanottoa.

Ratkaisut:

1. Vastaanoton parantaminen: Yritä olla esteetön näkymä taivaaseen, kun käytät GPS-ominaisuutta. Vältä laitteen sijoittamista suurten metalliesineiden tai muiden häiritsevien elektronisten laitteiden läheisyyteen.

2. Säännölliset päivitykset: Varmista, että sekä Skippos-sovellus että laitteesi käyttöjärjestelmä ovat päivitettyjä hyödyntääksesi uusimpia parannuksia ja virhekorjauksia.

3. Ota yhteyttä tukeen: Jos kohtaat edelleen ongelmia näiden vaiheiden noudattamisen jälkeen, suosittelemme ottamaan yhteyttä asiakastukeemme lisäohjeiden saamiseksi.

Huomaa, että Skippos-sovellus tai verkkopohjainen suunnittelutyökalu ei tue synkronointia ulkoisen GPS

kanssa.