Sovellus näyttää joskus virheellisen sijainnin. Mistä tämä johtuu?

Jos Skippo-sovellus näyttää virheellisen sijainnin, kuten että vene näyttää purjehtivan maalla, tämä voi johtua ongelmista GPS-signaalissa. Tässä on joitakin mahdollisia syitä tähän:

Heikko tai Estetty GPS-Signaali:

Rakennukset, korkeat puut, vuoret tai jopa voimakkaat pilvet voivat joskus häiritä tai estää GPS-signaalin, mikä johtaa vähemmän tarkkoihin sijaintitietoihin. Tekniset Rajoitukset:

GPS-teknologialla on sisäisiä rajoituksia, ja tarkkuus voi vaihdella. Tietyissä tilanteissa, erityisesti alueilla, joilla on heikko satelliittikattavuus, GPS-laite voi olla vaikea saada tarkan sijainnin. Häiriöt:

Muiden laitteiden elektroninen häiriö veneessä tai sen lähellä voi joskus vaikuttaa GPS-vastaanottimen kykyyn tulkita satelliittien signaaleja oikein.

Vähentääksesi näitä ongelmia voit:

Varmista, että sinulla on esteetön näkymä taivaalle parantaaksesi vastaanottoa. Vältä GPS-laitteen sijoittamista suurten metalliesineiden tai elektronisten laitteiden lähelle, jotka voivat luoda häiriöitä. Päivitä säännöllisesti sovellus ja laitteen käyttöjärjestelmä hyödyntääksesi uusimpia parannuksia ja korjauksia.

Jos ongelma jatkuu hyvissä olosuhteissa, lähetä tapaus asiakastukeemme lisäavun saamiseksi.