Hvordan indstiller man hastigheden i appen?

Marchhastighed for din båd kan indstilles under Profil og valget Brændstofforbrug. Ved at angive marchhastigheden hjælper du appen med bedre at forstå din båds ydeevne, hvilket kan være nyttigt for funktioner som ruteplanlægning og brændstofberegning. Husk at vende tilbage til disse indstillinger og opdatere dem efter behov, for eksempel hvis du skifter båd eller hvis bådens ydeevne ændrer sig over tid.