Hvorfor vises min position ikke på computeren, når jeg bruger Skippo browseren?

Hvis din position ikke vises, når du bruger Skippo i en browser, skyldes det, at webversionen af Skippo ikke har adgang til eller understøttelse for at indlæse positionsdata fra din enhed. I modsætning til mobilapps, som kan udnytte enhedens indbyggede GPS til at bestemme din nøjagtige position, har webapplikationer begrænset adgang til denne type positionsoplysninger afhængigt af browserens sikkerhedsindstillinger og tilladelser.