Hvorfor virker det ikke at navigere på nettet?

Skippo understøtter i øjeblikket ikke navigation på en PC, selvom du har en GPS tilsluttet til computeren. Tanken med at bruge Skippo på en computer er, at du skal kunne planlægge din rute og derefter bruge den planlagte rute til navigation via en mobiltelefon eller tablet. Dette skyldes, at webapplikationen er designet til planlægning og oversigt, mens mobilappen er optimeret til navigation og realtidsbrug på vandet.