Hvad betyder gratis prøveperiode?

Vi hos Skippo er stolte af at kunne tilbyde en 3-dages gratis prøveperiode for alle vores app-produkter. Vi ønsker, at du skal føle dig helt sikker på dit valg, før du beslutter dig, og hvad er en bedre måde at opdage alt det, som vores produkter har at tilbyde, end at afprøve dem selv?

Sådan fungerer det:

Opret en konto eller log ind, hvis du allerede er kunde. Gennemse vores udvalg og vælg de produkter, du er interesseret i at udforske. Vælg det abonnement, du ønsker at starte prøveperioden på, ved at klikke på start 3 dage gratis. Du skal muligvis indtaste betalingsoplysninger, men bekymre dig ikke – du vil ikke blive opkrævet i løbet af den gratis prøveperiode. Brug produktet fuldt ud i 3 dage. Test alle funktioner og se, hvordan de passer ind i dit liv på havet. Hvis du elsker produktet, behøver du ikke gøre noget – dit abonnement overgår automatisk til en betalt plan, når prøveperioden udløber. Ønsker du ikke at fortsætte? Intet problem, du kan nemt afmelde abonnementet før de 3 dage er slut, og du vil ikke blive opkrævet.

Vi er overbeviste om kvaliteten af vores produkter og ønsker, at du skal opleve dem på den bedst mulige måde. Denne prøveperiode er vores invitation til dig for at se, føle og vurdere selv – uden forpligtelser. For at undgå uønskede opkrævninger, sørg for at afmelde abonnementet før de 3 dage er slut, hvis du beslutter dig for ikke at fortsætte med tjenesten