Hva skjer etter min friperiode?

Som helt ny kunde kan du prøve START- eller SMART-abonnementene våre gratis i minst tre dager. Hvis du ikke har valgt å avslutte abonnementet innen siste dag av prøveperioden, belaster vi deg automatisk for den kommende perioden. Hvis du tidligere har brukt prøveperioden din, startes abonnementet i stedet umiddelbart og betalingen skjer samtidig som du klikker på "Aktiver".

Etter prøveperioden betaler du for Skippo på forhånd, ett år av gangen. Du kan velge å avslutte abonnementet når som helst og perioden fortsetter. Dette betyr at du ikke vil motta refusjon mellom datoen for kanselleringen og sluttdatoen for abonnementet ditt.

Du får selvfølgelig tilgang til funksjonene som er inkludert i abonnementet i hele din forhåndsbetalte periode og vi lagrer dine ruter, steder og spor slik at du enkelt kan starte abonnementet på nytt.

Hvis du har gjort et feilkjøp eller ønsker å benytte deg av angreretten fra et abonnement betalt gjennom Apple, finner du mer informasjon her: Apple Support

Hvis du har gjort et feilkjøp eller ønsker å benytte deg av angreretten av et abonnement betalt gjennom Google, finner du mer informasjon her: Google Support