Vad är det för skillnad mellan PRO och HYDROGRAPHICA?

Våra gamla abonnemang Skippo PRO och HYDROGRAPHICA låser upp olika funktionalitet i appen och fyller olika behov.

PRO låser upp navigationsverktyg i och digitala sjökort medan HYDROGRAPHICA är en tilläggsprodukt för dig som önskar ännu mer detaljer på sjökortet. Eftersom att det är två olika abonnemang som löper, sker det två debiteringar per år.

Läs mer om HYDROGRAPHICA

Nu kan du låsa upp funktionaliteten från båda abonnemangen PRO och HYDROGRAPHICA i en och samma produktM PREMIUM. Debitering sker endast en gång per år.

Läs mer om PREMIUM