Kuinka nopeus asetetaan sovelluksessa?

Veneesi matkanopeus voidaan asettaa Profiili-osiosta ja valitsemalla Polttoaineenkulutus. Matkanopeuden asettamalla autat sovellusta ymmärtämään paremmin veneesi suorituskykyä, mikä voi olla hyödyllistä ominaisuuksille kuten reittisuunnittelu ja polttoaineen laskenta. Muista palata näihin asetuksiin ja päivittää ne tarvittaessa, esimerkiksi jos vaihdat venettä tai jos veneesi suorituskyky muuttuu ajan myötä.