Kuinka saan paremman tarkkuuden navigointiini?

1. Sijoita laitteesi siten, että se on esteetön näkymä taivaalle.
  2. Varmista, että laitteessasi on aktiivinen mobiilidatakortti.
  3. Varmista, että Skippo-sovellus on päivitetty viimeisimpään versioon.
  4. Poista käytöstä virransäästö- tai akun optimointiasetukset.
  5. Jos ongelmia esiintyy edelleen, käynnistä laite uudelleen.
  6. Jos mahdollista, pidä laite poissa suurista sähkölaitteista ja alueista, joissa on metallia.