Miksi sijaintiani ei näy tietokoneella, kun käytän Skippo-selainta?

Jos sijaintisi ei näy käyttäessäsi Skippoa selaimessa, se johtuu siitä, että Skippo-verkkoversiolla ei ole pääsyä tai tukea ladata laitteesi sijaintitietoja. Toisin kuin mobiilisovellukset, jotka voivat hyödyntää laitteen sisäänrakennettua GPS:ää tarkan sijaintisi määrittämiseen, web-sovelluksilla on rajoitettu pääsy tällaiseen sijaintitietoon selaimen turva-asetusten ja -oikeuksien mukaan.