Miksi sijaintini ei näy tietokoneella, kun käytän Skippo-selainta?

Sijaintisi ei näy merikartalla, kun käytät Skippos-suunnittelutyökalua selaimessa. Tämä johtuu siitä, että verkkoversio ei tue sijaintitietojen lataamista laitteestasi. Toisin kuin mobiilisovellukset, jotka voivat hyödyntää laitteen sisäistä GPS:ää tarkkaan sijainnin määrittämiseen, verkkosovelluksilla on rajoitettu pääsy tähän tyyppiseen sijaintitietoon. Emme myöskään tue synkronointia ulkoisen GPS

kanssa.

Siksi et voi navigoida suunnittelutyökalulla osoitteessa Skippo.fi.