Miksi nettiselailu ei toimi?

Skippo ei tällä hetkellä tue navigointia PC:llä, vaikka tietokoneeseen olisi yhdistetty GPS. Skippo:n käytön ideana tietokoneella on, että voit suunnitella reittisi ja sitten käyttää suunniteltua reittiä navigointiin matkapuhelimen tai tabletin kautta. Tämä johtuu siitä, että web-sovellus on suunniteltu suunnitteluun ja yleiskatsaukseen, kun taas mobiilisovellus on optimoitu navigointiin ja reaaliaikaiseen käyttöön vedessä.