Så här gör du för att byta mail kopplad till ditt konto hos Skippo

För att byta e-post kopplat till ditt Skippo-konto, följ dessa steg.

1. Börja med att logga in i appen på mobilen med din gamla e-post.

2. Dubbelkolla att dina rutter, platser och prenumerationer är tillgängliga på ditt konto med din gamla e-post.

3. Logga ut och skapa sedan ett nytt konto med din nya e-post på samma enhet.

4. Logga in med din nya e-post på samma enhet.

5. Se till att dina rutter, platser och prenumerationer har överförts. Ibland tar det några minuter.

Om du stöter på problem, stäng av appen och öppna den igen för att rätta till problemet.