Så här gör du för att byta e-post kopplad till ditt konto hos Skippo.

Använder du e-post som inloggningsmetod och har bytt e-post? Följ dessa steg för att uppdatera din e-post.

Säkerställ att du har den senaste uppdateringen av Skippo appen. Viktigt är att det är 8.1.x eller senare när du uppdaterat. Om du inte har denna version så behöver du uppdatera iOS / Android version på din enhet innan du uppdaterar Skippo appen igen.

1. Gå in i appen i mobilen

2. Gå till fliken “Mitt Skippo”

3. Klicka på inställningar, kugghjulet i övre högra hörnet

4. Klicka på “Hantera abonnemang”

5. Klicka på “Återställ köpta produkter”

6. Logga ut från ditt konto i appen på mobilen

7. Radera Skippos app för att sedan ladda ner den igen

8. Logga in i Skippos app i mobilen och använd din nya e-postadress med samma lösenord som du använt tidigare.

9. Nu är ditt abonnemang kopplad till din nya e-post.