Hvordan kan jeg finne ut hvilken abonnement jeg har?

Opprettet av First Line, Endret Thu, 19 Oct 2023 ved 09:27 AM av First Line

Informasjon om abonnementet ditt er tilgjengelig direkte i appen og på enheten din. For å se abonnementet ditt direkte i appen: Gå til profilen din og deretter Innstillinger via hjulikonet øverst. Klikk på "Administrer abonnement".

IOS: Gå til telefonens innstillinger> Apple-ID (Profil)> Abonnement.

Android: 1. Åpne Google Play-appen. 2. Klikk på profilikonet øverst til høyre. 3. Klikk på Betalinger og abonnementer.