Hvordan fungerer innlogging?

Opprettet av First Line, Endret Thu, 19 Oct 2023 ved 09:27 AM av First Line

Appen bruker to forskjellige kontoer for å håndtere ulike funksjoner.
Betalings-ID - Du betaler for abonnementene i appen via Google Play eller Apples App Store.
Opprett en konto - Ved å opprette en konto i appen får du muligheten til å lagre dataen din og visse andre funksjoner. Kontoen din opprettes separat fra betalings-IDen din, så hvis du vil bruke en annen e-postadresse enn den du bruker for App-innloggingen, kan du bare logge inn med den nye på alle enheter.