Kan jeg have den samme konto på flere enheder?

Oprettet af First Line, Ændret den Thu, 19 Oct 2023 kl. 07:52 AM af First Line

For øjeblikket er Skippos abonnementer begrænset til et operativsystem.

Android
Så længe du kun har Android-telefoner og tablets og er logget ind på alle enheder med samme Google ID i Google Play, kan du have appen på alle dine enheder og kun betale et abonnement.

iOS
Så længe du kun har iOS-enheder (iPhone, iPad) og er logget ind på alle enheder med samme Apple ID i App Store, kan du have appen på alle dine enheder og kun betale et abonnement.

Blanding af Android og iOS
Hvis du har en blanding af Android- og iOS-enheder, skal du have to separate abonnementer, en til hver platform.

Familiedeling
Appen understøtter ikke familiedeling af in-app-køb.